Od lat wyłącznie naturalnie

Blog firmy Kinga - producenta barszczu czerwonego i żurku

kinga przetwory

Zachęcamy Państwa do zapoznania się z treścią naszego bloga. Znajdą w nim Państwo informacje o właściwościach oferowanych przez „Kingę” przetworów bez ulepszaczy i konserwantów. Poznają Państwo także między innymi nasze zupełnie nowe produkty oraz dowiedzą się, jak zrobić żurek. Mamy nadzieję, że prezentowane przez nas treści przypadną do gustu każdemu fanowi dobrego jedzenia. Zachęcamy także do zapoznania się z naszą pełną ofertą opublikowaną na stronie. Nasza firma jest producentem barszczu czerwonego, żurku śląskiego, octów, przetworów oraz barszczu białego z naturalnych składników. Warto ich spróbować!

5 pomysłów na wykorzystanie naturalnego zakwasu

Zakwas kojarzy się przede wszystkim z wielkanocną potrawą, jaką jest żurek. Warto ... ..

Proces powstawania octu winnego — jak przebiega?

Ocet jest wykorzystywany w kuchni na co dzień. To właśnie jemu wiele potraw zawdzi ... ..

Ogórki konserwowe – smakowity sposób na wzmocnienie ogranizmu

Czy wiesz, że ogórki konserwowe stanowią nie tylko smakowity, ale przede wszystkim ... ..

Jak przygotować idealny wielkanocny żurek?

Święta wielkanocne są wyjątkowym okresem w roku, któremu towarzyszy coraz ładnie ... ..

Czysta etykieta, czyli dlaczego warto wybierać przetwory o jak najkrótszym składzie?

Badania konsumenckie pokazują, że z roku na rok wzrasta liczba osób, które dokonuj ... ..