Od lat wyłącznie naturalnie

Produkty dla sektora HoReCa – m.in. ogórki konserwowe i żurek śląski

Jako renomowany producent zdrowej żywności oferujemy także szereg produktów dla instytucji związanych z branżą hotelarską oraz gastronomiczną. Potrzebują one większych ilości poszczególnych wyrobów, dlatego proponujemy opakowania o większej pojemności. Dzięki temu nie trzeba tak często uzupełniać zapasów, a ponadto można zaoszczędzić pieniądze. Kupowanie większych opakowań jest więc nie tylko wygodne, ale również opłacalne.

Papryka konserwowa i wiele innych wyrobów

W naszej ofercie znajdą Państwo szeroki wybór przetworów przeznaczonych dla sektora HoReCa. Wśród produktów dedykowanych hotelom i restauracjom są między innymi:

  • papryka konserwowa czerwona,
  • ocet spirytusowy,
  • żurek śląski,
  • barszcz biały,
  • ogórki konserwowe,
  • ● sałatka szwedzka i grecka,
  • octy winne i jabłkowe 1 litrowe.

Zachęcamy do zapoznania się z ofertą naszej firmy. Od wielu lat specjalizujemy się w produkcji przetworów bez konserwantów, ulepszaczy i barwników. Wykorzystujemy jedynie naturalne składniki, bezpieczne dla zdrowia konsumentów.

Barszcze Gastronomia HoReCa

Oferujemy Państwu barszcz biały i barszcz czerwony w dużych butelkach. Nasze produkty zostały przygotowane na bazie naturalnych składników. Większa pojemność butelek zdecydowanie bardziej opłaca się w przypadku hoteli czy punktów gastronomicznych. Barszcz nie tylko jest bardziej wydajny, ale kupowany w większych ilościach ma także niższą cenę. W naszej ofercie znajdą Państwo przede wszystkim:


  • Posiada charakterystyczny zapach i kwaskowaty smak, stosowany jak ...

    Posiada charakterystyczny zapach i kwaskowaty smak, stosowany jako przyprawa zakwaszająca. Produkt ten powstaje w wyniku fermentacji octowej alkoholu. Ocet spirytusowy spożywany w niewielkich ilościach pobudza proces trawienny i pobudza apetyt.

    Posiada charakterystyczny zapach i kwaskowaty smak, stosowany jako przyprawa zakwaszająca. Produkt ten powstaje w wyniku fermentacji octowej alkoholu. Ocet spirytusowy spożywany w niewielkich ilościach pobudza proces trawienny i pobudza apetyt.
  • Wiodący produkt w naszej firmie tworzony niezmiennie od ponad 30 ...

    Wiodący produkt w naszej firmie tworzony niezmiennie od ponad 30 lat. Przygotowywany na zakwasie żytnim z dodatkiem naturalnego czosnku. Potrawę charakteryzuje mocniejszy i aromatyczny smak.

    Wiodący produkt w naszej firmie tworzony niezmiennie od ponad 30 lat. Przygotowywany na zakwasie żytnim z dodatkiem naturalnego czosnku. Potrawę charakteryzuje mocniejszy i aromatyczny smak.
  • Delikatniejszy od żurku przygotowywany na zakwasie pszennym, któr ...

    Delikatniejszy od żurku przygotowywany na zakwasie pszennym, który nadaje mu lekki i łagodny smak.

    Delikatniejszy od żurku przygotowywany na zakwasie pszennym, który nadaje mu lekki i łagodny smak.
  • Produkowany z naturalnych czerwonych buraków, które nadają mu nie ...

    Produkowany z naturalnych czerwonych buraków, które nadają mu niepowtarzalny smak i barwę. Oprócz wartości smakowych posiada także wiele cenny składników odżywczych. Można go pić na surowo.

    Produkowany z naturalnych czerwonych buraków, które nadają mu niepowtarzalny smak i barwę. Oprócz wartości smakowych posiada także wiele cenny składników odżywczych. Można go pić na surowo.
  • Posiada charakterystyczny zapach i kwaskowaty smak, stosowany jak ...

    Posiada charakterystyczny zapach i kwaskowaty smak, stosowany jako przyprawa zakwaszająca.

    Posiada charakterystyczny zapach i kwaskowaty smak, stosowany jako przyprawa zakwaszająca.
  • Z ekologicznych plantacji bez dodatków chemicznych na naturalnym ...

    Z ekologicznych plantacji bez dodatków chemicznych na naturalnym cukrze i zalewie octowej.

    Z ekologicznych plantacji bez dodatków chemicznych na naturalnym cukrze i zalewie octowej.