Od lat wyłącznie naturalnie

Producent octu winnego – serdecznie zapraszamy do współpracy

Ocet jest produktem obecnym praktycznie w każdej kuchni. Jest niezwykle wszechstronny i ma wiele zastosowań. Doskonale nadaje się do marynat do mięs, domowych przetworów, a także jest bardzo ważnym składnikiem zimnych nóżek. Często jest również stosowany jako przyprawa zakwaszająca. W ofercie naszej firmy znajdą Państwo octy winne wytwarzane w procesie naturalnej fermentacji: z wina czerwonego oraz białego. Jako producent octu winnego proponujemy Klientom wyroby wytwarzane na bazie składników naturalnych. Jesteśmy także producentem octów jabłkowych oraz spirytusowych. W swojej ofercie mamy także ocet balsamiczny importowany z Włoch. Wszystkie produkty zawierają wyłącznie naturalne składniki.

Właściwości octu winnego

Oferowane przez nas octy winne mają bardzo szerokie zastosowanie w kuchni. Są doskonałym dodatkiem do sosów, sałatek i surówek ze świeżych warzyw, a także do potraw z czerwonego mięsa oraz marynat. Nie każdy jednak zdaje sobie sprawę z ich właściwości zdrowotnych. Zawarte w nich składniki odżywcze wspomagają pracę wątroby, oczyszczają organizm z toksyn, a także poprawiają metabolizm. Warto więc wprowadzić ocet winny do swojej diety! Nasza firma, będąca producentem soku z kiszonych buraków oraz najwyższej jakości octów, proponuje szeroki wybór tych wyrobów. Zachęcamy do zapoznania się z naszymi produktami przedstawionymi na stronie internetowej. Oferujemy wyłącznie produkty wytwarzane na bazie naturalnych i zdrowych składników.


  • Tradycyjny, oryginalny włoski ocet balsamiczny z certyfikatem I.G ...

    Tradycyjny, oryginalny włoski ocet balsamiczny z certyfikatem I.G.P. Modena. Zdrowy i pyszny dodatek do wielu dań. Charakteryzuje go słodko-kwaśny smak i czarny kolor. Nasz ocet balsamiczny długo dojrzewa, dzięki czemu ma doskonały smak, a jeszcze lepszy aromat.

    Tradycyjny, oryginalny włoski ocet balsamiczny z certyfikatem I.G.P. Modena. Zdrowy i pyszny dodatek do wielu dań. Charakteryzuje go słodko-kwaśny smak i czarny kolor. Nasz ocet balsamiczny długo dojrzewa, dzięki czemu ma doskonały smak, a jeszcze lepszy aromat.
  • Posiada charakterystyczny zapach i kwaskowaty smak, stosowany jak ...

    Posiada charakterystyczny zapach i kwaskowaty smak, stosowany jako przyprawa zakwaszająca. Produkt ten powstaje w wyniku fermentacji octowej alkoholu. Ocet spirytusowy spożywany w niewielkich ilościach pobudza proces trawienny i pobudza apetyt.

    Posiada charakterystyczny zapach i kwaskowaty smak, stosowany jako przyprawa zakwaszająca. Produkt ten powstaje w wyniku fermentacji octowej alkoholu. Ocet spirytusowy spożywany w niewielkich ilościach pobudza proces trawienny i pobudza apetyt.
  • Oryginalny produkt włoski uzyskany w procesie naturalnej fermenta ...

    Oryginalny produkt włoski uzyskany w procesie naturalnej fermentacji winogron. Zawiera wiele drogocennych składników, w tym witaminy, makro- i mikroelementy. To bogate źródło magnezu, fosforu i potasu. Ocet z wina czerwonego idealnie nadaje się jako baza pod marynatę do cielęciny, wołowiny i jagnięciny.

    Oryginalny produkt włoski uzyskany w procesie naturalnej fermentacji winogron. Zawiera wiele drogocennych składników, w tym witaminy, makro- i mikroelementy. To bogate źródło magnezu, fosforu i potasu. Ocet z wina czerwonego idealnie nadaje się jako baza pod marynatę do cielęciny, wołowiny i jagnięciny.
  • Oryginalny produkt włoski uzyskany w procesie naturalnej fermenta ...

    Oryginalny produkt włoski uzyskany w procesie naturalnej fermentacji winogron. Ocet z białego wina wzbogaci smak sałatki, surówki oraz marynaty do mięsa. Zawiera wiele witamin i składników mineralnych, w tym potas, magnez i fosfor.

    Oryginalny produkt włoski uzyskany w procesie naturalnej fermentacji winogron. Ocet z białego wina wzbogaci smak sałatki, surówki oraz marynaty do mięsa. Zawiera wiele witamin i składników mineralnych, w tym potas, magnez i fosfor.
  • Ocet uzyskany w procesie naturalnej fermentacji jabłek. Ocet jabł ...

    Ocet uzyskany w procesie naturalnej fermentacji jabłek. Ocet jabłkowy stał się fenomenem nie tylko w kuchni, ale także w kosmetologii. Nadaje się nie tylko do jedzenia, ale pomaga także w walce z trądzikiem czy łupieżem. Ponadto ocet jabłkowy wspomaga trawienie, poprawia krążenie i wpływa na odporność.

    Ocet uzyskany w procesie naturalnej fermentacji jabłek. Ocet jabłkowy stał się fenomenem nie tylko w kuchni, ale także w kosmetologii. Nadaje się nie tylko do jedzenia, ale pomaga także w walce z trądzikiem czy łupieżem. Ponadto ocet jabłkowy wspomaga trawienie, poprawia krążenie i wpływa na odporność.
  • Oferujemy także ocet spirytusowy 10% w mniejszych butelkach ideal ...

    Oferujemy także ocet spirytusowy 10% w mniejszych butelkach idealny dla klientów indywidualnych.

    Oferujemy także ocet spirytusowy 10% w mniejszych butelkach idealny dla klientów indywidualnych.